Godt jobbet av våre dyktige kollegaer og tillitsvalgte Trond Cato Fylling og Roger Maurstad ! Det meste av kjøttet som spises i Nordsjøen, er importert. Det prøver hovedtillitsvalgt Trond Cato Fylling og Roger Fimland Maurstad å få slutt på.
Sammen med tillitsvalgt Roger Fimland Maurstad la han fram et forslag på SAFE Sokkel sitt årsmøte i mars.
Det ble vedtatt med akklamasjon.
I vedtaket står det at «Årsmøtet 2019 i Safe Sokkel Equinor oppfordrer vårt styre til å være en pådriver for at Equinor skal tilstrebe seg å bruke mest mulig norsk kjøtt og råvarer på alle våre installasjoner på sokkelen. Dette for å støtte og styrke norske produsenter og distriktene, og redusere klimafotavtrykket på en bærekraftig måte. Dette vil også ha en stor verdi for vårt omdømme.»
https://www.bondebladet.no/aktuelt/kjemper-for-norsk-mat-pa-plattformene/